Hämärän kaupan ilta 2021

Jo perinteiseksi muodostunut Hämärän kaupan ilta järjestetään jälleen Raision keskustassa torstaina 30.9., jolloin keskustassa on tohinaa kello 19:00 asti. Liikkeet tarjoavat hämäriä tarjouksia ja pitävät ovensa auki normaalia pidempään ja tarjoukset ovat voimassa koko päivän! Tempauksessa mukana olevat liikeet merkitsevät ovensa lyhdyllä hämärän kaupan iltana. Seuraa ilmoittelua tällä sivulla ja tapahtuman Facebookissa.

 

Ilmainen pop-up pihakirppis
Hämmärän kaupan illan yhteydessä järjestetään ilmainen pop-up kipputori kello 15-19 S-Marketin Naantalin puoleisella välikujalla. Myynti tapahtuu omalta pöydältä tai viltiltä. Autoja ei saa ajaa välikujalle. Jos joku haluaa myydä autosta, niin tori-isännältä (Ari 045-6305762) voi varata maksullisia isompia myyntipaikkoja torille.

Ulkoliikunta
Fitness24Seven järjestää torin laidalla ilmaisen ulkojumpan Hämärän kaupan iltana kello 18:00. Jumppaan osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista tai välineistöä. Tule mukaan päättämään kansainvälistä #BeActive viikkoa ystävien kanssa Hämärän kaupan iltana.

Lasten touhuja torilla
Torin laidalla Raision MLL:n toimesta lapsille jättisaippuakuplia, keppihevosia, katuliituja ynnä muuta!

Torimyyjät
Torillekin voi siis mennä kirpputorimyyjiä. Siellä on myös torimyyjiä normaalia toripäivää pidempään (mm. Kivikylän lihatuotteet). Torialueen maksullisten myyntipaikkojen varaukset ottaa vastaan tori-isäntä Ari (045-6305762).

 

TARJOUKSIA KESKUSTAN YRITYKSILTÄ (lisää tulossa):

Kuvamestari Kalefoto
Kaikki kiikarit - 20% ja kaikenkokoiset canvastaulut - 20%.

Vaateliike Miline
Sukkahousut, stay up:t ja ylipolven sukat 5 € / pkt.

Aninkainen
25 ensimmäiselle kävijälle maksuton lasten hiekkaämpäri ja -lapiosetti!

Kauneushoitola Sininen Hetki
Kello 15-19 ihania ja edullisia pikahoitoja ilman ajanvarausta. Kaikista tuotteista -15% Lisäksi yllätysetuja!. Kaikista lokakuulle tehdyistä hoitovarauksista -15%. Pikahoitoja superhalvalla:
- Käsien pikahemmottelu 15€ (sis. kuorinnan + hieronnan TAI kynsihoidon lakkauksella)
- Jalkojen pikahemmottelu 20€ (sis. kuorinnan + hieronnan TAI pehmentävän kylvyn kynsihoidolla)
- Pikakasvohoito 30€ (sis. kevytkuorinnan ja naamion)
- Lymfaboots-hoito väsyneille jaloille 10€
- Parafiinihaude kuiville käsille 10€
- Kestovärjäys ripsiin + kulmiin 20€

"Hämäriin hoitoihin" voi tulla ilman ajanvarausta tai varata ajan etukäteen soittamalla p.044 9858 116 (pikahoitoihin ei ole nettiajanvarausta ja aikoja on rajoitetusti). Tuote- ja hoitoalennukset lasketaan normaalihinnoista ja edut ovat voimassa vain 30.9.

Tasalan Apteekki
Relan vanhalla koostumuksella olevat maitohappobakteeritabletit 40 % alennuksella!

StarTours
tulossa...

Galleria kehyskulma
Kaikki kehystystyöt -20%. Kaikki taulut -20%. Kaikki taiteilijatarvikkeet -10%.

Killin Kopio
Jalkaudumme Raision torin laidalle Raisiokeskuksen ja tarjoamme glögiä ja kertomaan palveluistamme.

Kauneushoitola Sari Aavinen
Kaikki hajuvedet -20% ja hoitolan lahjakortit -10%. Lisäksi hämäriä yllätystarjouksia!

Raision Fysioterapia
3 kerran sarjakortti fysioterapiaan -30%. 3 x fysioterapia 45min = 123€ (norm 177€). Tarjous voimassa vain tänään 30.9.2021. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Kortti käytettävä 3kk sisällä. Kortin voit ostaa osoitteesta: https://gifti.fi/shop/raisionfysioterapia/
- MamaMove - Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen -pienryhmävalmennus nyt vain 139€ (norm 159€). Lue lisää valmennuksesta nettisivuiltamme: www.raisionfysioterapia.fi/mamamove. Ilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi
- MamaMove - Äitien voimavalmennus nyt vain 300€ (norm 350€). Lue lisää valmennuksesta nettisivuiltamme: www.raisionfysioterapia.fi/mamamove. Ilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi

Raision Näkökulma

Torstaina tarjouksessa kaikki piilolasinesteet osta 3 - maksa 2. Ja ihan pimeänä tarjouksena myös kaikki varastoaurinkolasit -30%

Raision Autokoulu

tulossa...

Paineless
tulossa...

Tasalan Kamari

tulossa.. 

R-kioski

Paisto- ja leipomotuotteet 1€/kpl useamman kuin yhden ostaessa, Maxi-Tuplat 8 kpl 5e ja  karkkiremmit 5 kpl 10e. Nämä tarjoukset ovat voimassa viikon 40 loppuun asti.

Fitness24Seven

tulossa..

EasyFit

Aloitusmaksu 0€ (norm.29,90€) verkkokaupassa tai EasyFit Raisiossa koodilla EASY21P.

 

 

NÄHDÄÄN HÄMÄRÄN KAUPAN ILTANA RAISION KESKUSTASSA!