Lahjakortit Jouluun

Isänpäivä, Joulu ja miksei ihan muutenkin vaan.. Lahjakortti paikalliseen yritykseen on erinomainen lahjaidea niin normaalioloissa kuin näin korona-aikaankin. Tässä listausta Raisiokeskuksessa lahjakortteja tarjoavista yrityksistä. Listaa päivitellään Jouluun asti ja tarjoukset voivat myös vaihtua, joten kannattaa palata tälle sivulle aina välilla kurkkailemaan. Näitä lahjakortteja päivitellään myös Raisiokeskuksen Facebook-sivulle.

 

Naantalin Aurinkoinen
Meiltä saa kaikista kahviloistamme herkkusuille 10 ja 20 € arvoisia lahjakortteja.

Kampaamo-Kauneushoitola Diosa
Lahjakortin voi ostaa suoraan haluamaansa hoitola tai kampaamo palveluun tai sitten ihan pelkälle summalle, jolloin lahjan saaja voi itse päättää mihin sen haluaa käyttää.

Galleria Kehyskulma
Vapaavalintainen summa liikkeen tuotteisiin ja palveluihin.

Siivous ja Kiinteistöhuolto Sirpa Nevalainen
Vapaavalintainen summa liikkeen tuotteisiin ja palveluihin.

Pyörämestari Kyösti Sjöman
Lahjakortteja saatavana ja Black Friday -teemapäivän tarjous: Loppuerä Airman käsikonreeesori (norm. 140 €) tarjoushintaan 90 €.

Kauneushoitola Sininen Hetki
Isäkin kaipaa hemmottelua! Anna lahjaksi hyvää oloa vaikkapa jalkahoidon tai rentouttavan hieronnan muodossa. Lahjakorttivaihtoehtoja on lukemattomia. Tervetuloa Siniseen Hetkeen.

Instrumentarium Raisiontori
Vapaavalintainen summa liikkeen tuotteisiin ja palveluihin.

Killin Kopio
Meiltä saat lahjakortit canvastauluihin, julisteisiin, kortteihin, valokuvatulosteisiin ja kaikkiin muihin tuotteisiimme. Voit valita sopivan summan lahjakortille. Tervetuloa!

Fysioterapiakeskus Veto ja Lepo
Isänpäivä tarjous on Lahjakortti 45 min. 1 x 50€ / 3 x 135€ / 5 x 200€. Isälle hyvää oloa!

Kuvamestari Kalefoto
Nyt Isälle tai joululahjaksi Kuvamestari Kalefoton LAHJAKORTTI, jolla voi ostaa "rautaa" tai kuvauksen.

Raision Fysioterapian
Muista isää Raision Fysioterapian lahjakortilla. Raision Fysioterapiasta löytyy erilaisia fysioterapia-, hieronta- ja kiropraktikkopalveluita. Voit itse valita hoidon keston sekä hoitokertojen määrän. Halutessasi voit ostaa myös avoimen lahjakortin, jolloin lahjan saaja voi itse valita palvelun sisällön. Lahjakortit kätevästi netistä: https://gifti.fi/shop/raisionfysioterapia/ tai toimipisteestämme Raision Lasikuution 2. kerroksesta arkisin klo 8-19. Raision Fysioterapia - Hyvinvointisi tukena

Star Tours Oy / Ritvan matkat ja retket
50 € lahjakortteja saatavana meiltä!