Osallistu joululahjakeräyksiin

"Hyvä lämmin hellä, on mieli jokaisen." Nämä laulun sanat eivät ole itsestään selvyys kaikille jouluna. Jos haluat olla mukana jakamassa hyvää joulumieltä, niin osallistu Raisiossa eri ikäryhmile toteutettaviin joululahjakeräyksiin.

 

REILU FIILIS -JOULUKALENTERI JA -LAHJAKERÄYS VÄHÄVARAISILLE LAPSIPERHEILLE

Reilu Fiilis joulukalenteri- ja joululahjakeräys on taas täällä! Haluatko luoda joulumieltä ympärillesi ja osallistua hyvän mielen tempaukseen? Joululahjat ovat tärkeitä lapsille, mutta kaikissa perheissä niihin ei ole varaa.

Joulukalenterit ja -lahjat voi toimittaa Raision Fysioterapian toimitiloihin, joista ne toimitetaan Hopen kautta lapsille ja nuorille. Raision Fysioterapian toimitilat sijaitsevat Raision Lasikuution 2. kerroksessa osoitteessa Raisiontori 1a, 21200 Raisio. Lahjoja ja kalentereita voi tuoda Raision Fysioterapiaan arkisin klo 8-19. Joulukalenterit toimitettava pe 19.11.2020 klo 16 mennessä ja joululahjat toimitettava pe 10.12.2020 klo 16 mennessä

Joululahjakeräykseen tuotavien lahjojen tulee olla uusia ja käyttämättömiä. Lahjat tulee tuoda paketoituna ja paketin päälle tulee selkeästi merkitä lahjansaajan ikä sekä sukupuoli. Esimerkiksi teipillä kiinnitetty lappu on helppo poistaa, kun lahjat toimitetaan Hopen asiakkaille. Pienemmille lapsille suosikkeja ovat esimerkiksi pehmolelut, legot tai muut rakennussarjat sekä lauta- tai palapelit. Isommat lapset ilahtuvat esimerkiksi lahjakorteista, urheiluvälineistä tai leffalipuista. Joululahjojen suositellaan olevan hinnaltaan noin 20–50 euroa yhdenvertaisuuden takaamiseksi.

 

OLKKARIN JOKAMIELENJOULU-KERÄYS YKSINÄISYYDESTÄ JA KÖYHYYDESTÄ KÄRSIVILLE IKÄIHMISILLE

Raision kaupungin Olkkari ja seurakunta järjestävät yhdessä raisiolaisille JokamielenJoulu- lahjakeräyksen. Keräyksellä halutaan tuoda esiin yksinäisyydestä ja köyhyydestä kärsivien ikäihmisten sekä työikäisten tilanne koronan runtelemassa yhteiskunnassa. Ehkä joulunpyhät voi ohittaa, järkeillä pois, mutta arkinen yksinäisyys pysyy.

JokamielenJoulu-keräyksen avulla kannustamme ihmisiä tekemään pieniä hyviä tekoja lähimmäisten hyväksi. Voimme toimia yhdessä yksinäisyyttä vastaan. Kun antaa niin itsekin saa. Keräämme vähintään 20€ arvoisia lahjakortteja vähävaraisille lahjoitettavaksi. Ostopaikan tulisi olla elintarvikkeita myyvä liike Raisiossa. Alkoholi- ja tupakkatuotteet tulee rajata ostomahdollisuutena pois.

Miten toimin lahjoittajana

 • Ilmoittaudu lahjoittajaksi olkkari@raisio.fi
 • Kerro viestissäsi:
  • yrityksen nimi, yhteyshenkilö yrityksessäsi ja puhelinnumero
  • millä summalla yrityksesi lähtee mukaan
  • yrityksen logo (pdf-muodossa, käytetään mainonnassa)
  • Ostetut lahjakortit toimitetaan Asiointipiste Olkkariin.
 • Osoite Raisiontori 6 (kulku Tasalan apteekin tuulikaapista)
 • Lahjakorttien viimeinen toimituspäivä Olkkariin 3.12.

 

JOULUPUU-KERÄYS LAPSILLE JA NUORILLE

Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen, joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lapsi ja nuori on joululahjansa ansainnut. Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle tai nuorelle! Joulupuu ry on voittoa tavoittelematon järjestö joka vapaaehtoisten paikalliskeräyksien kautta toimittaa joululahjoja eriarvoisessa asemassa olevien perheiden lapsille ja nuorille. Lahjat tavoittavat saajansa suoraan virallisten vapaaehtoisten Joulupuu-paikalliskeräyksien kautta ilman välikäsiä tai kuluja.

Lue lisää täältä