Raision Näkökulma

Tiedot

Aukioloajat: 
Ma 9-18
Ti-Pe 9-17
La 10-13
Kesälauantait suljettu
Sijainti: 
Tasalanaukio 10
Puhelin: 
02 430 6677

Raision Näkökulma on 35-vuotias täyden palvelun optikkoliike, joka on aina panostanut ammattitaitoon, kouluttautumiseen, laatuun ja palveluun.

Palveluihimme kuuluvat mm. näöntutkimukset, piilolasisovitukset, työnäköpalvelut, silmälääkäripalvelut, silmänpohjakuvaukset, silmien terveystarkastukset, näkökenttätutkimukset jne.

Olemme erikoistuneet karsastuksen hoitoon ja erikoispiilolaseihin. Palvelemme monipuolisella tuotevalikoimalla ja ammattitaidolla myös urheilu- ja harrastelasien  sekä työnäkemisen osalta. 

Monipuolinen tuotevalikoimamme sisältää halpoja sekä laadukkaita tuotteita. Näin ollen valikoimastamme löytyy lähes kaikentasoisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Olemme kuitenkin keskittyneet korkaan laatuun, joten silmälasilinsseinä käytämme pääasiassa saksalaisen Zeiss:in ja maailman suurimman linssivalmistajan ranskalaisen Essilor:in linssejä. Itsenäisenä ja yksityisenä yrityksenä voimme käyttää myös suomalaisen Piiloset:in tai japanilaisen Hoya:n tuotteita asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan.

Meillä on omassa varastossamme ohennetut yksiteholinssit. Näin ollen nopeimmillaan voit saada uudet silmälasit jopa tunnissa. Oma työpajamme mahdollistaa paitsi nopean ja laadukkaan valmituksen, mutta myös silmälasien korjauksen - jopa odottaessa.

Ajanvaraus optikolle ja silmälääkärille p. 024306677 tai www.raisionnakokulma.fi

Tasalanaukio 10
21200 Raisio
puh. 02 430 6677

Ma 9-18, Ti-Pe 9-17,La 10-13
kesälauantait suljettu 1.6 - 31.8
www.raisionnakokulma.fi