RemonttiRytinät käynnistää Raision keskustan remontin 28.3.

Raision keskustan alueella tehdään isoja muutoksia, kun syksyyn mennessä mm. tori siirtyy Tasalanaukiolle ja rakennukset saavat uutta ja kiiltävää pintaa. Osa muutostöistä on jo käynnissä ja remontit kiihtyvät huhtikuun alussa. Raision keskustan alueella toimivat yritykset ja palveluntarjoavat haluavat muistuttaa hyvien palveluiden löytyvän Raisiokeskuksesta myös remontin aikana ja järjestävät RemonttiRytinät -kauppatapahtuman lauantaina 28.3.

RemonttiRytinät -päivässä mukana olevat Raisiokeskuksen liikkeet palvelevat kampanjapäivänä klo 10-15 ja ne on merkitty Raisiokeskuksen ilmapalloin ja nauhoin. Mukana olevat yritykset tarjoavat kampanjapäivänä alennuksia, joista löytyy listaus juuri julkaistuilta Raisiokeskuksen uusilta kotisivulta. Tarjouslistaa päivitetään vielä viikon aikana ja se on lopullisessa muodossaan kampanjapäivään mennessä.

Liikkeissä tarjottavien tarjousten lisäksi RemonttiRytinät aktivoivat myös Raision torina tällä hetkellä toimivaa Tasalanaukiota, jossa tullaan jakamaan Raisiokeskuksen puolesta lapsille ilmapalloja. Lisäksi alueelle on tulossa myös torimyyjiä ja poliittisia ryhmiä eduskuntavaaliehdokkaineen. Rytinät jatkuvat Raisiossa lauantaina kello 15 keskustassa loppuvien RemonttiRytinöiden jälkeen Kerttulan liikuntahallissa, jossa Raisiokeskuksen yhteistyökumppani Raision Loimu iskee lentopallon Mestaruusliigan välieräottelun kello 17 alkaen.

Katso RemonttiRytinät-tarjoukset >>